Recepten
-
Geroosterde spitskool in tomatensaus met knapperige reuzenbonen en koriander-tahindressing
-
Salade met miso-groenten, mungbonen en tahin-koriander-gemberdressing
-
Aubergine gevuld met spruitjes, pompoen, kikkererwten en harissa, onder een yoghurtlaagje
-
Boerenkoolsalade met aubergine, wortel, baharat-kikkererwten en een romige citroendressing
-
Zoete aardappel gevuld met geroosterde broccoli en kikkererwten in buffalosaus
-
Zuurkool-rode biet-koekjes met romige witte bonen-tahinspread
-
Salade met gemarineerde pastinaak, radicchio en knapperige witte bonen
-
Courgettesalade met geroosterde tuinbonen, appel en ingelegde citroen
-
Gegrilde paprika met witte bonen-courgettespread
-
Groene aspergesalade met zoete aardappel, baharat en tahindressing
-
Havermoutkoekjes met sinaasappelcurd en sumac
-
Venkel-zoete aardappelsoep met tapenade van rode biet en sinaasappel