Recepten
-
Socca met bietenhummus, geroosterde groene asperges en sinaasappel-koriandersalsa
-
Salade met geroosterde pompoen en aubergine en gemarineerde tuinbonen
-
Geroosterde spitskoolparten met doperwten-spinaziehummus en knapperige witte bonen
-
Salade met geroosterde knolselderij en venkel, witte bonen en kappertjes-pesto
-
Pompoensoep met salie, gember, citroen en appel, met chipotle-kikkererwten
-
Dahl van rode linzen met geroosterde zoete aardappel, broccoli en savooiekool met een koriander-citroenraita
-
Kruidige geroosterde aardappel en zoete aardappel met garam masala en koriander-gemberolie
-
Cake met havermout, peer, dadel, sumac en kaneel
-
Linzenschotel met geroosterde pastinaak en venkel met sinaasappelsaus
-
Vegan omelet met kruidige bietjes, dadel, yoghurt en zuurkool
-
Spruitjes en pastinaak met kaneel, rozijnen en rozemarijn onder een yoghurtlaagje met knoflook
-
Pompoen-witte koolsalade op muhammara met zoet-pittige pitten, zaden en specerijen