Photo

1 januari 2019

Elke keer als ik ergens naar toe fiets, verbaas ik me over alle rommel die langs de wegen en fietspaden in de berm ligt. En elke keer bedenk ik me ook dat ik daar iets aan zou willen doen. Maar op de een of andere manier komt dat er steeds maar niet van. Totdat ik me laatst bedacht dat het begin van het nieuwe jaar misschien wel een goed moment zou zijn om ergens in ieder geval een beetje zwerfafval op te ruimen. En vandaag heb ik dat goede voornemen meteen maar uitgevoerd. Samen met dochterlief ben ik op de fiets gestapt en samen hebben we twee vuilniszakken vol afval uit de berm en de sloot gehaald! En samen hebben we er ons over verbaasd wat mensen zomaar in de natuur gooien, zonder zich verder te bekommeren om de gevolgen ervan! En samen hebben we besloten dat we vaker zwerfafval gaan opruimen, in de hoop dat meer mensen ons voorbeeld zullen volgen en vooral ook in de hoop dat minder mensen hun afval zomaar uit het autoraampje zullen gooien! En samen hebben we, nadat we weer thuis waren, een kop warme thee gedronken en een lekkere plak appelcake gegeten, op een schoon, zwerfafvalvrij en mooi 2019!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Categorie: Geen Categorie
Labels: -